Fanfare Victoria Rimburg

20 juni 19:45 - 22:00
Platzconcert en aansluitend barbecue
23 juni 13:00 - 18:00
Processie Rimburg (09:50 uur opstellen bij speeltuin Kapelweien))
30 juni 10:00 - 12:00
Repetitie extra
04 juli 19:45 - 22:00
Concert ihkv 50 jaar Heereveld
07 juli 15:00 - 17:00
Repetitie Korps
11 juli 19:45 - 22:00

Het is heel belangrijk, dat er muziek is. Je kunt er van alles mee. Het allerleukste is, om het zelf te doen, op je eigen instrument. Dat kan bij fanfare Victoria. Op zowel een blaasinstrument als bij het slagwerk. Een instrument bespelen is best wel moeilijk en het lukt niet altijd, want je moet er voor blijven oefenen.

Wij zorgen voor een instrument, dat je leuk vindt en goed bij je past. Je krijgt afzonderlijk les van een muziekleraar. Als het niet bij ons kan, dan kun je terecht bij een muziekschool in de regio. Naast het spelen krijg je ook theorieles. Dat is bijv. het lezen van noten, ritme enz.

Als het al een beetje lukt op je instrument, dan mag je mee gaan spelen bij ons jeugdorkest "de Victoriaantjes".
Die oefenen iedere twee weken op zondagmorgen van 10.00 tot 10.45 uur.
Verder krijg je een "mentor". Dat is een lid van de fanfare met hetzelfde instrument. Hij of zij helpt je een beetje met repeteren.

We maken niet alleen muziek. Enkele keren per jaar worden leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd.
Voorbeelden daarvan zijn onder andere: speurtochten, schaatsen en zwemmen.

Je krijgt van tijd tot tijd een rapport en/of diploma.
Op een voorspeelmiddag kun je je vorderingen laten horen aan je familie.

Onderstaande mensen verzorgen de opleiding:

Hub Nickel: klein koper
Peter Ummels: saxofoon

Heeft bovenstaand verhaal je interesse opgewekt?

Neem dan voor meer informatie contact op met:
Léon Paulssen (tel: 045-5465065)

Heb je nog geen account? Registreer Nu!

Login in je account