Fanfare Victoria Rimburg

Repetitie
10 januari 19:45 - 22:00

Bernd Grau

Bernd is naast bespeler van de schuiftrombone reeds lange tijd bestuurslid. Sinds november 2016 mogen we Bernd onze voorzitter noemen, waarmee we weer over een volledig dagelijks bestuur beschikken. Hierbij treedt hij op als woordvoerder van de vereniging.
Een goede kijk op de maatschappij en vooral zijn technische inzichten worden binnen het bestuur erg gewaardeerd.
Steeds staat hij weer klaar voor Victoria.

Frans Schurer

Frans speelt al meer dan 40 jaar bugel. Vanaf 1990 is hij bestuurslid.
Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest als secretaris, werd hij in 2006 voorzitter,
welke functie hij vervulde tot 2010.
Thans vertegenwoordigt hij binnen het bestuur onder andere de muziekcommissie.

Roger Schurer

Roger is lid vanaf 1983. Begonnen op hoorn is hij dit instrument altijd trouw gebleven.
Al vele jaren maakt hij deel uit van de PR-groep. Zo is hij medebeheerder van onze website
en verantwoordelijk voor al het drukwerk. Dat blijft hij doen, als bestuurslid is hij het aanspreekpunt van die werkgroep.

Ook is Roger kartrekker bij evenementen zoals tentfeesten en grote concerten.
Roger kennende, zal hij zich hiervoor én alle andere activiteiten van Victoria met hart en ziel inzetten.

Jo Vanovermeere

2e penningmeester